fredag 5 april 2013

Röntgenresultat

Resultaten fanns på hunddata redan i morse, här går det undan.



Bilden är klickbar.

5 kommentarer:

  1. Attans då, och det som såg så fint ut på bilden, men det kunde förstås varit värre. Intressant att se i brevet sen om båda är C.

    SvaraRadera
  2. Aj då synd på C, men bästa armbågarna! Jag är ingen expert med har för mig att C-höfter funkar bra!

    SvaraRadera
  3. Kanske jag ska vara glad åt att inte vara röntgad... Kramis!

    SvaraRadera
  4. Måste få ställa frågan hur träningsbar är en kines? Ser att du satsar på en av hundarna men hur långt har du kommit med busfröet. Står nämligen i valet och kvalet av att skaffa en men det verkar ju inte som om någon direkt skriver om min kines som jag har tränat lydnad med =)
    Kanske inte ska bli bäst i världen men hur mycket behöver man lägga ner på en sådan om man jämför med en dobermann som jag har nu, fattar de snabbt. Inget illa menad bara okunnig o vad drivs de av, har de kamplust el godis eller bara bus? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns kineser som tävlar i lydnad och agility, men dom är inte så många. Det finns någon enstaka viltspårchampion också. Visst går det att träna en kines, Busfröet är väldigt lättlärd, klickerklok och man kan shejpa in det mesta med honom. Men att sen utföra momenten efter inlärning tycker han är mindre roligt. Han vägrar att sitta i blött gräs för han vill inte bli blöt om rumpan, vill inte ligga ute överhuvudtaget ifall han blir smutsig om magen, osv osv, så fastän han kan dom flesta momenten till LK1 så kommer vi nog aldrig ut på en tävlingsbana. Han kan även en hel del inom agilityn, men det kostar köttbullar, annars är det inte värt det tycker han. Freestyle-trix tycker han är roligt, men mitt i ett program kan han få för sig att bara vandra iväg för han har ledsnat.
      Men som sagt, det finns ju en del som tävlar, mest i freestyle och agility. Men är man van vid en mer arbetande ras som en dobbis så sliter man sig nog i håret över att träna en spattig kines =)
      Föremålsintresset är oftast obefintligt och det krävs en hel del träning för tex uppletande och apport. Kampa kan man göra med Busfröet i dom stunderna som han är på bushumör och han själv väljer att kampa.
      Jag får intrycket av att dom flesta som tävlar i någon gren gör det med puffar, det är sällan man ser nakenfisar på tävlingar, men jag har inga belägg för att det verkligen är så, bara mina egna reflektioner. Hoppas det ger svar på dina frågor =) Du får gärna fråga mer om det finns fler saker du undrar över =)

      Radera