lördag 17 september 2011

Utställning i Högbo

I dag har jag och Busfröet tillbringat hela låååånga dagen i Högbo på utställning.  Vi åkte hemifrån strax innan åtta, körde i en timme, satt i kö för att komma in på parkeringen och kom tillslut fram till kinesringen strax innan tio.

Vi hade en jättetrevlig dag, jag och Busfröet.  Han uppförde sig exemplariskt, utan en massa pip och skäll och stissighet.  Han hade ju sina stunder där han spåra ur lite, men det gick att lugna honom, och överlag var han superduktig.

Han fick även träffa Tobbe och Maria, hans uppfödare.  Det gillade han.  Det skulle pussas och viftas på svansen och hoppa och allmänt kråma sig.

Maria ställde ut Busfröets kullbror, Lambert, i unghundsklassen.  I Österbybruk i våras blev Lambert bästa hane, men idag fick han nöja sig med en andra plats i unghundsklassen.Maria och Lambert


Lambert

Vi ställer ju inte ut Busfröet längre.  Dels för att det vore orättvist mot alla andra utställare, eftersom Busfröet är snyggaste grabben i stan, och dels för att Busfröet inte tycker det är så roligt med utställningar.  Gräsmattor är till för att leka på, inte trava runt i koppel, säger han.

Klockan fem åkte vi därifrån, och var hemma klockan sex.  Både jag och Busfröet är utmattade nu.

Och i morgon ska jag göra om det, men då får Pipleksaken följa med istället.

1 kommentar:

  1. Oj vad mycket utställningar ni går på :) Har varit på en enda (dock två dagar) och det var faktiskt riktigt roligt. Men bara som publik för att spana på vår eventuellt kommande ras. Såg att du också spanar på en ny ras, roligt!
    Lambert var ett väldigt roligt och annorlunda namn :D

    Ha det bra!
    MVH/Linnea

    SvaraRadera