torsdag 20 oktober 2011

Bajskorvar och kissepölar

Nu är Pipleksaken över sju månader gammal.  Snart åtta.  Han är nog ganska precis lagom mittimellan sju och åtta månader.

När Busfröet var så gammal var han rumsren, och hade varit det ganska länge.  Inga problem där inte.

Men Pipleksaken.  Suck.  Jag har ju skrivit tidigare om Pipleksakens toalettvanor här.  Men då var han myyycket yngre, och då hör ju bajskorvar och kissepölar på köksgolvet liksom till.  Eller på badrumsmattan, eller hallgolvet, eller i tvättstugan.  Ja, lite varstans och överallt liksom.

Men nu är Pipleksaken sju månader, nästan åtta månader gammal.  Och det är fortfarande bajskorvar och kissepölar på köksgolvet, eller badrumsmattan, eller hallgolvet, eller i tvättstugan.  Fortfarande.

"Men vi har ju pratat om det här, du och jag" säger jag uppgivet till Pipleksaken medan jag torkar ännu en kissepöl.  Pipleksaken bara tittar lite oförstående på mig och vandrar iväg.

Och jag får ju se det så här; lämnar han små bajskorvar och kissepölar på golvet så är det ju för att jag inte har varit ute med honom tillräckligt ofta.  Men när man går ut var annan/var tredje timme, och det funkar skitbra i flera dagar, huuuuuur ska jag veta att idag, just idag, behöver han kissa varje timme i tre timmar, och sen inte alls på flera timmar.  Suck.

3 kommentarer:

 1. Ja det är svårt sånt där!
  Min kille som är 1½år kan fortfarande kissa inne om vi har lekt mycket, eller om han har lekt med sin kompis, annars så är vi ut var tredje till fjärde timme, men då gäller det att det verkligen är dötid mellan gångerna, för direkt vi gör något måste han ut tidigare. :P
  Förstår din frustration. Du kan inte tänka dig att lägga en tidning någonstans, så kanske han iaf håller sig på den?

  SvaraRadera
 2. Jag hör vad du säger *medhåll*

  Spunkvalpen kan sköta sig exemplariskt någon dag, kanske någon miss nästa dag och sen på tredje dagen kan jag torka åttahundra pölar. Ungefär. Det känns så.

  Nä. Får hoppas att hon vaknar upp en dag och känner att nu - nu ska jag vara rumsren, bara sådär. För hon är ju också snart åtta månader, man tycker ju att det kunde vara bra snart.

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå en kines som lämnar kisspölar
  lite här & där :( & han blir 3år den 27 i denna månaden *suck* som tur så gör han nr2 ute alltid,men dom där kisspölarna blir man såååå trött på!

  SvaraRadera