torsdag 8 mars 2012

Sprutor till höger och vänster

I dag har vi varit hos veterinären för 12-veckors spruta och 1-års spruta.  Odågan tyckte väldigt synd om sig själv när han fick sprutan, och i flera minuter efteråt.  Pipleksaken sa inte ett knyst.

Det här var även vårt sista besök angående skadan som Pipleksaken fick som valp.  Veterinären var himmlans nöjd med Pipleksakens framsteg.  Tyvärr måste Pipleksakens utställningskarriär läggas på hyllan för Per tyckte inte vi skulle använda ett halsband på Pipleksaken, för hans nacke fortfarande är försvagad.  Och i utställningsringen får man ju inte ha sele på sig, varken Pipleksaken eller matte-hundnörd.

Pipleksaken ser fortfarande lite dåligt på ena ögat, och det kommer nog inte att bli bättre.  Så det är lite småsaker som inte riktigt är som dom ska.  

Men att det inte blir någon utställningskarriär skiter vi fullständigt i.  Och att Pipleksaken inte riktigt har alla hästar hemma skiter vi också i.  För så länge Pipleksaken är en glad hund så är vi nöjda.

2 kommentarer:

  1. Näe, vem har tänkt att bli utställningshund? Då sitter vi i samma båt! Skepp o´hoy, här kommer en sällskapshund av rang...

    SvaraRadera
  2. Nä, utställningar struntar vi också högaktningsfullt i. Jag har en halv rovtand, och då får man visst inte ställa ut sig i alla fall. Men vi vill inte även om jag hade en hel tand!
    Stackars Odågan som fick en svid-spruta då, och så gratulerar vi Pipleksaken till den mirakulösa återhämtningen!

    SvaraRadera