söndag 27 maj 2012

Utställning i Österby

Idag har jag och Odågan miljötränat på hundutställningen i Österbybruk.  Fast det behövdes nog inte, för Odågan har inte gjort annat än gå fram till vilt främmande människor och hundar och hälsat hela dagen.  Till och med människovalpar som brukar vara så läskiga gick bra.  Han hittade en lite ett-åring som han knata fram till och blev helt överlycklig när pojken pussade honom på nosen.  Och lyckan var ömsesidig.

Förutom att pussa på barn och hälsa på random människor så har vi spanat in lite kompisar när dom ställde ut.  Först ut var Nattan med hennes phalene Harry.



Och Ewa ställde ut bedlingtonterriern Twister


Och så träffade vi Busfröets uppfödare som ställde ut Busfröets kullbror Lambert i Championklass.


Och i kinesringen ställde även Linda ut sin pufftik Heaven.



Vi tittade även på när Malou ställde tibben Tippa och när Madde ställde sina yorkshireterriers, men vid det laget hade batteriet i kameran dött så där blev det tyvärr inga bilder.

Så vi har haft en riktigt bra dag, Odågan och jag.  Busfröet och Pipleksaken har också haft en bra dag, på egna äventyr med Sambo.  Dom har hjälpt till att träna ungdomar i stavhopp.

4 kommentarer:

  1. Skönt för de andra hundarna att inte Odågan var med och ställdes ut! Det hade väl inte blivit några rosetter kvar till dom då... Kramis!

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt! När ska odågan göra entré i ringen då? ;)

    SvaraRadera
  3. Allt bra med dig?

    SvaraRadera