tisdag 10 juli 2012

Slottshoppet

Igår var jag och Odågan iväg till Wik slott för att titta på massor av agility.  Vi vandrade runt bland hundratals hundar och hade det riktigt bra hela dagen.  Vi träffade massor av berger folk, bland annat Åsa och Jessie, Ann-Sofie och Kaos, Leona och Mide, Charlotte och Jonna, Veronica och Ila, och flera andra därtill.

Egentligen hade jag tänkt stanna hemma, för vädret var hemskt, men kvällen innan så lovade Ann-Sofie att solen skulle skina, så då bestämde jag mig för att åka.  Och klockan tio på kvällen kom jag på tanken att sy ett regntäcke åt Odågan, ifall det skulle regna ändå.  Och det gjorde det, regnade alltså.  Och det fina regntäcket som jag suttit uppe till midnatt och sytt låg så kvar hemma på köksbordet.  Men det gjorde inget, för tio minuter efter att det spöregnade så sken solen så man blev alldeles svettig.  Och lagom till att man skalat av sig regnkläder och jacka så började det regna igen, och så höll vädret på helaste långa dagen, hattande fram och tillbaka.

Och förutom att regntäcket låg kvar hemma på köksbordet så gjorde även kameran det, så inte en endaste bild blev det på hela dagen.  Det grämer mig lite.

Anledningen till att jag bloggar om gårdagen idag, och inte igår, är att väl hemma så somnade både Odågan och matte-hundnörd på soffan.

Edit:  Dagens resultat har precis kommit upp på SBK's tävlingssida och Åsa & Jessie och Charlotte & Jonna tog varsin pinne i hopploppen.  Stort grattis till er.

Edit nr 2:  Veronica och Ila tog SM pinne och cert.  Wiiihoooo.

4 kommentarer:

 1. Attans också att matten glömmer kameran! Hoppas att någon av alla dom ni träffade vill dela med sig av någon bild på er... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Smart matte du har som sitter uppe på natten och syr regntäcke som ska pryda köksbordet dan därpå!

  SvaraRadera
 3. Vad kul med agilitydag! Kan tänka mig att man är ganska nöjd med nakenhundar när det gäller det ;) Fäller odågan mycket?

  SvaraRadera
 4. Jättekul att ses där! Synd att det inte blev så länge bara. Men du och Odågan kommer väl ut på banorna också någon gång så vi ses väl igen på någon tävling...? ;D

  SvaraRadera