fredag 13 juli 2012

Värsta kändishunden

Om man googlar på Odågans riktiga namn, alltså inte hela stamtavlenamnet utan bara den biten som han faktiskt heter i verkliga livet, då kommer det upp ett gäng bilder på honom.  Coolt va!  Som värsta kändisen liksom. 

Eftersom hans namn är hyper-hemligt (så där hemligt så en normalbegåvad tre-åring skulle kunna ta reda på det med mindre än tre klick på datorn) så lägger jag upp bilderna här så ni slipper förbrylla er över hur ni någonsin ska lista ut hur ni själva ska söka på hans hyper-hemliga namn.






Ett par av dom är lite suddiga, för dom var yttepytte små där jag snodde dom från internet.  Men för en gångs skull får jag sno dom, för en av dom har jag tagit själv, och dom andra tre har Ann-Sofie tagit, och jag tror inte att hon har något emot att jag snodde dom.

Om man googlar på cirkusapornas namn så kommer inte några bilder på dom upp, antagligen för att deras namn betyder något annat, så då kommer tusen bilder av det där något annat upp istället.

Nu ska jag fortsätta googla allas hundar som jag känner och se om det finns några fler kändisar.  För så tråkigt har jag just nu.

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. (Äsch då, fel signatur, försöker igen)

    Haha, "för så tråkigt har jag just nu", *skrattar*

    Om du vill uppleva lite spänning kan du smita hit till Villa HumleSpunk aka Villa Multi-Mus. Här skrapar det i väggar och pips under diskbänken värre än i ett spökhus. Jag törs inte gå och lägga mig. Jättespännande, alltså. Kan man säga.
    (Fast om jag har det motsatsen till tråkigt är jag å andra sidan inte alls säker på. Speciellt inte om motsatsen till "tråkigt" är "roligt". För här är det bara läskigt spännande. Eller bara läskigt.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ju lite fegis när det gäller möss. Där står jag liksom täckt i tattueringar och piercingar uppe på ett bord och skriker hysteriskt "Ta bort den! Ta bort den!" så fort katten släpar in en liten näbbmus i miniatyr-storlek. Så jag tackar nog nej till din inbjudan. Men tack ändå =)

      Radera
  3. Helt rätt tänkt, för se bilder är till för att visas upp! :) Fast fullt så små behöver de faktiskt inte vara:

    http://gossarna.com/Foto/20120521/29.jpg
    http://gossarna.com/Foto/20120521/32.jpg
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/48089_10150847700756889_1913718649_n.jpg
    http://clubbergerdespyrenees.se/resultat/rastraffar/2012/BIMvalp.jpg

    SvaraRadera
  4. Suddiga eller inte, lika kul ändå... Kramis!

    SvaraRadera
  5. Nu var jag tvungen att kolla vad jag fick på Odågan, hittade samma bilder :) Kollade även min lillfis, fick upp massvis med bilder på magsäcken :P Tydligen betyder det mage på turkiska, inte riktigt vad jag hade i tanke när jag valde namn. Några bilder på lillfisen kom det upp också :)

    SvaraRadera
  6. Odågans allra riktigaste namn var ju plättlätt att kläcka, det gjorde vi för länge sen!

    SvaraRadera