torsdag 5 juli 2012

Som ett brev på posten

Idag har vi fått paket.   Ett sånt där roligt paket med hundiga saker i.  Som träapport, spårpinnar, snitsel i fin orange färg, klädnypor med hål för att trä in snitseln med fin orange färg, och en ihopfällbar vattenskål.

Så nu ska här tränas.  Hur det gick sist med apporten vill jag inte ens prata om, men det är ju bara att fortsätta med träningen på hemmaplan.  Och lika med spårpinnarna.  Och så ska jag trä på fina orangea (stavas det verkligen så?) snitslar på klädnyporna med hål, så slipper jag gå vilse när vi spårar.  Och så kan jag ha med mig den ihopfällbara vattenskålen i fickan ifall vi blir törstiga mitt ute i skogen.




4 kommentarer:

  1. Ett så superduperroligt paket att få!!! Fast spårpinnar köper man helst och bäst och billigast i metervara på brädgården och sågar till själv. På så sätt fick jag ett par hundra spårpinnar för nån femtiolapp.

    SvaraRadera
  2. Jo, så hade ju jag också gjort om det var bara spårpinnar jag skulle införskaffa. Men det är ju livsfarligt att handla på nätet. Man liksom klickar på allt. "Ja, en sån kan vara bra att ha, klick, och en sån kan jag göra själv för halva kostnaden men nu sitter jag ju ändå här och beställer, klick..."

    SvaraRadera
  3. Var, var, var har du hittat klädnypor med hål i? Jag har letat som en tok! Eller så har jag bara letat dåligt.

    Riktigt roligt att få paket med hundsaker :)

    SvaraRadera
  4. Kanske matten behöver en klickerkurs för att inte förköpa sig, men ni kommer säkert att ha buskul i spårskogen... Kramis!

    SvaraRadera