onsdag 12 september 2012

Tisdagsträning

På tisdagar är det öppen träning på klubben och då brukar jag och Odågan passa på att åka dit och se vad det finns för spännande människor (och hundar) att umgås med.  Oftast så avslutar vi kvällen med att leka med Lillasyster och Bonnie, men igår var ingen av dom där, så istället tränade vi.  Kors i taket. 

Först tränade vi lite agility, så klart, eftersom jag för tillfället är nersmittad med agility-baciller.  Sen tränade vi lite följsamhet i koppel, och följsamhet utan koppel.  Och så avslutade vi kvällen med lite rallylydnad.  Odågan har aldrig provat på det (jag och Busfröet har testat det ett par gånger) förut och det gick relativt bra.  Relativt.  Beroende på vad man jämför med förstås.  Jämför man med dom andra hundarna på klubben så gick det väl inte särskilt bra.  Så därför låter vi bli att jämföra oss med dom.  Istället jämför vi oss med tex en get.  Jämfört med om en get gick rallylydnads-banan, så gick det ganska bra.  Typ. 

Det är den där följsamheten som spökar.  Kan vi få ordning på den så skulle vi slå en get med hästlängder.  Eller getlängder.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Klart att det gick bra! Att överhuvud taget träna är ju bra! Rallylydnad kan nog inte vara lika roligt som agility, men man slipper ju tunnlarna förstås... Kramis!

    SvaraRadera
  3. Att jämföra sig med en get var ju ganska klokt!

    SvaraRadera