lördag 27 augusti 2011

Pyjamasparty

Idag är Wille på besök igen, och ikväll ska grabbarna ha pyjamasparty för Wille ska sova över.  Anar att jag kommer ha tre uppspelta hundar som hoppar runt som popcorn i sovrummet ikväll.  Så planen är att trötta ut dom så mycket som möjligt under eftermiddagen.

Hittills har allt gått enligt planen.  Dom har härjat och lekt och sprungit och hoppat och terroriserat katten.  Och Busfröet har fått sig en promenad med klövjeväskan, bara för att vara på den säkra sidan. 

Pipleksaken är inte lika förtjust i Wille som Busfröet är.  Inte så att han tycker illa om Wille.  Men han är inte så värst brydd liksom.  Och nåde Wille om han kommer för nära när Pipleksaken ligger och vilar.  Busfröet däremot tycker att Wille är en jättebra lekkamrat.  Han kan ju springa snabbt snabbt, och hoppa högt högt.  Och så tycker både Wille och Busfröet om att stå i hörnet av staketet, där man kan se ut till vägen, och skälla på folk som går förbi.  I vanliga fall får Busfröet göra det alldeles själv, eftersom Pipleksaken skiter fullständigt i att folk går förbi.  Men nu har Busfröet fått sällskap i skällandet.  Men matte-hundnörd är ju inte så förtjust i att varken Busfröet eller Wille skäller på stackars folk som går förbi, så dom har för tillfället utegångsförbud.  Istället sysselsätter dom sig med att riva halva huset.  Matte-hundnörd föredrar det till att det ska skällas ute i trädgården.

Och i morgon, då blir det spa-dag för Wille.  Det blir bad och rakning för det lilla hårmonstret.  Då kommer det nog lite före och efter bilder.  Men nu kommer det bara lite allmäna trädgårdsbus bilder.

2 kommentarer:

  1. Nu är matte här senil. Men var i landet bodde ni? Skulle vara SÅ kul med en träff :) Dina sötnosar verkar vara så harmoniska :) Kram Mogge, Satu och Tommy

    SvaraRadera
  2. Hej ! Vilka otroligt fina hundar.
    Har aldrig gillat dessa nakenhundar tidigare, men dina bilder har nåt speciellt liv i sig som verkligen syns genom linsen och dessutom är hundarna väldigt vackra ! :)

    SvaraRadera