tisdag 24 april 2012

Koppelkaos

Idag har vi gått premiärtur med alla tre i koppel samtidigt.  Lättare saker finns det ju här i livet.  Kärnfysik, tex.

7 kommentarer:

 1. Hm? Fick inte matte lära sig att gå med koppel på kursen? Kanske bäst att ni följer med till kursen allihop nästa gång... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så tokig idé faktiskt. Du är smart du.

   Radera
 2. Ha ha, jag skrattar ihjäl mig en smula när jag tänker på hur det kan sett ut, för jag kan tänka mig efter hur det ser ut här hemma lite nu och då... Och då har jag bara två sprattligheter i snörena, varav den ena är koppelklok och ingen är valp längre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skratta lagom du. Snart får du för dig att skaffa en till berger, och då står du också där med tre sprattligheter i snörena. Då ska jag påminna dig om du skrattade så gott åt mig och mitt koppelkaos =)

   Radera
 3. Vet precis vad du menar och jag kommer aldrig mer att sätta mig i den situationen :) Två koppel är rena semestern men man lär sig hur man ska göra. Inget problem att gå med tre hundar bara man hittar hur de går bäst och var och sedan får man försöka hålla dem där. Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset om bara klädnypor istället för snitslar. Då har jag ju i alla fall lite guidning i skogen, om jag lyckas hitta på var jag har satt klädnyporna vill säga..

  Lycka till med koppelgåendet, jag är inte avundsjuk! :P

  SvaraRadera
 5. Låter som en riktig utmaning!

  SvaraRadera