lördag 14 april 2012

Vuxit ur valpskogen

Odågan har vuxit ur valpskogen.  Så idag har jag visat honom hemliga stigen.  När vi kom ut på ängen så kopplade jag loss Odågan och vips så var han borta.  Eller nej, inte borta, jag såg honom ju hela tiden, som en svart torped som rörde sig fram och tillbaka och kors och tvärs.  Gladare Odåga har jag nog aldrig skådat.  Det har ju snöat här i över ett dygn nu, och kombinationen av snö och enorma ytor att röra sig på blev nog lite som julafton för Odågan.  Snö är ju det bästa som finns, enligt Odågan.  Medan vi gick över ängen så passade jag på att belöna alla spontana kontakter och körde även lite inkallningar när han var på väg bort från mig i högsta tänkbara farten. 

Hemliga stigen leder ju in i skogen och där var Odågan tvungen att sänka tempot en aning.  Men inte mycket.  Bara tillräckligt för att inte springa in i dom där jobbiga träden som stod i vägen hela tiden. 

På vägen tillbaka sprang han, om möjligt, ännu fortare och åt ännu flera håll.  Det är nog dags att lägga valpskogen på hyllan nu.

5 kommentarer:

 1. Ett så trevligt hemligt ställe ni var på. Det är det bästa jag vet med stora öppna ytor som jag kan tokrusa på... Kramis!

  SvaraRadera
 2. NU börjar det riktiga livet, Odågan!

  SvaraRadera
 3. Spännande med nya platser att utforska för en liten Odåga ;-)

  Klart ni ska köra agility! Världskul ju :D Skulle ju passa en galen Odåga perfekt

  SvaraRadera
 4. Verkar vara fullt ös på den lilla gossen hela tiden.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset! Blir att införskaffa en sådan :)
  Hahaha, det där låter precis som mitt minimonster, helt störd när man släpper lös henne på stora ytor eller i skogen. Ser ut som en svartvit gummiboll som far runt.

  SvaraRadera