tisdag 12 juli 2011

Jubel och Fanfar!!!

Pipleksaken har för FÖRSTA gången, medvetet kissa ute.  Självklart har Pipleksaken kissat ute många, många gånger innan, men det är mest för att råkade befinna sig ute vid just det tillfälle som han blev kissnödig.  Sedan dag ett så har Pipleksaken kissat var som helst och när som helst, helt utan hänsyn till omgivningen.  Valpar gör ju så, därför har matte-hundnörd och Sambo bara torkat upp inomhuspölarna och sett glada ut. 

Det har funnits tillfällen då Pipleksaken varit ute i trädgården i flera timmar, för att sedan gå in och kissa.  Det är inte heller helt ovanligt att Pipleksaken har kissat i trädgården, och strax därpå gått in och kissat resten inomhus.

Pipleksaken fick även för sig under några dagar att man BARA skulle kissa inne.  Men det gick över, och Pipleksaken återgick till att kissa var som helst, när som helst.

Det har även hänt ganska ofta att Pipleksaken har travat iväg till balkongdörren (som alltid är öppen när vi är hemma) och kissat på hallgolvet precis intill dörröppningen.

Men nu, alldeles nu nyss, så gick Pipleksaken ut alldeles själv (inte helt ovanligt, han är ju väldigt självständig), kissade, och sen gick han in igen.  Min Stora Pojke!


Jag firar med en bild av Pipleksaken tillsammans med Bröderna Puff.  Och storleksskillnaden är inte ett spratt av perspektivet, Pipleksaken ÄR verkligen dubbelt så stor som Bröderna Puff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar