onsdag 25 januari 2012

Döpa om bloggen

Jag måste ju döpa om bloggen, när valpen dyker upp (som för övrigt sker om två veckor och tre dagar, bara så ni vet).  För bloggen kan ju inte heta bara Busfröet och Pipleksaken, när den kommer handla om Busfröet, Pipleksaken OCH lilla valpisen.  Vad valpen kommer heta på bloggen har jag redan bestämt.  Det var faktiskt Rudi som kom på det.  Så det tackar jag för.  I verkligheten heter han ju såklart något helt annat.  Och Busfröet och Pipleksaken heter ju såklart inte Busfröet och Pipleksaken i verkligheten (även om deras riktiga namn är inbakade i deras alias, till skillnad från valpisens) för jag vill ju inte hänga ut mina stackars hundar.  Så valpens riktiga namn är också hemligt.  Men är man vääääääldigt nyfiken, så kan man ju gå in på Hunddata på skk och kika, för nu är kullen reggad där.  Då får man ju se vad alla i kullen heter, och så kan vi leka gissningsleken =)  Men det är ju liiiite detektivarbete som krävs för att hitta kullen.  Men inte mycket.

Och så måste jag ju göra om headern på bloggen också.  Problemet är ju att jag inte kommer ihåg hur jag gjorde riktigt.  På ett ugnefär minns jag, men inte hur jag pillade runt med finliret.  Men jag har ju gott om tid.  Hela två veckor och tre dagar.

2 kommentarer:

  1. Plättlätt att hitta vad grabben ska heta på Hunddata! Så attans hedrad jag känner mig som fått vara med att döpa lill-killen! Nästan så jag blir hans gudfar då eller...?

    SvaraRadera
  2. Självklart är du gudfar nu! Det är minsann inte var dag man har chansen att blogg-döpa en hund!

    SvaraRadera