tisdag 24 januari 2012

Man kanske ska ha alla fyra?

Tänk om man hade en oändlig mängd pengar.  Och en oändlig mängd tid.  Och framförallt en oändlig mängd tålamod.  Då skulle man kunna ta hem alla fyra, och inte behöva välja bara en.  För nu är det bara två veckor och fyra dagar kvar.  =)
6 kommentarer:

 1. Ja det vore nåt det! En nyfiken fråga, eftersom uppfödaren ska medverka i valet av valp: vilka egenskaper har du önskat hos valpen?
  Lycka till med den lille, förstår att det är jobbigt att vänta!

  SvaraRadera
 2. Jag vill ha en framåt, orädd och framförallt tillgänglig valp. Rasen kan ju ha problem med tillgängligheten,så där har jag varit noga med val av föräldrardjur. (detsamma gäller förståss hälsa) Utöver det är det föremålsintresse som är intressant för mig.

  SvaraRadera
 3. Så klart du ska ha alla fyra! Vilken cirkus det skulle bli! Jag tror att det blir lille herr Grön :-)

  SvaraRadera
 4. 2 veckor och 4 dgr kommer gå sååå långsamt bara för att du väntar... men den som väntar på ngt got :) Vilken av dem önskar du om du får välja själv (även om jag vet att Mari är med och väljer ut)?

  SvaraRadera
 5. Hittade just din blogg, vad kul med valp :) Inte alls avis även om jag har en valpliknande sak här hemma, han är rätt ovalpig i sitt valpande därför han kallas för valpliknande :P

  SvaraRadera
 6. Ja ta alla fyra :) Vilket jobb du då kommer att få. Nej det är nog rätt skönt att bara ha en valp tycker du inte.

  SvaraRadera