onsdag 18 januari 2012

Kommentarer

En del har tydligen haft problem att lämna kommentarer på bloggen.  Tydligen är det fler som använder just blogger.com som har haft samma problem, och jag fick tips hur jag skulle lösa det.  Så nu har jag löst det.  Tror jag.  Hoppas jag.

8 kommentarer:

 1. Jag har haft samma problem och har också fått ändra till popup-fönster, problemet är tydligen bara kopplat till webläsaren Internet Explorer.

  Angående uppvärmingen så har jag fått lära mig den hårda vägen, om man säger så, att Ollie behöver göra av med fysisk energi innan ett träningspass, annars har han svårt att koncentrera sig och slarvar, gör fel och börjar äta gräs/tugga på pinnar/osv.. Jag letade efter förklarningar på varför träningen gick så dåligt, och när jag tänkte tillbaka gick det upp för mig att jag har blivit lite lat :P Jag kunde t.ex. lägga ett spår, åka hem och vänta en timme, och sedan åka dit med hund och tro att han skulle spåra. Men sen kom jag på att innan jag flyttade hade vi inte så nära till skogen, och fick då hålla oss i skogen i väntan på att spåret skulle "lägga sig", och då gjorde han såklart av med energi. En promenad och gärna någon enklare sökövning innan ett träningspass har gett goda resultat. Han är helt enkelt för övertänd om vi åker ut på en äng och ska köra lite lydnad, och då blir det bara fel. Lite klickerträning inomhus behöver oftast inte förberedas på samma sätt. Men sammanfattningsvis så behöver han göra av med kroppslig överskottsenergi för att kunnde koncentrera sig med huvudet. Hoppas jag fick fram vad jag menade här i min långa upprepande text :)

  SvaraRadera
 2. Rudi, jag ändrade kommentarsfältet från inbakat till pop-up. Under Inställningar, Kommentarer kan man göra det valet.

  SvaraRadera
 3. Jag kör Firefox och har inte kunnat kommentera alls, varken med mitt blogspot-konto eller wp-konto.

  Men nu funkar det igen, vad sköönt!
  :)

  SvaraRadera
 4. Har aldrig haft problem att kommentara när jag har kört firefox men med mitt explorer.

  SvaraRadera
 5. Nu ska det bli spännande att prova med en kommentar!

  SvaraRadera
 6. Bra, det funkade! Då skriver jag vad jag hade tänkt..:)
  Tack för titten hos mig! Kul att du ska bli med berger, ser på bilden att den lilla korven är en Jomgardenkille..:) Jag lägger din blogg under mina favoriter - kategori "berger", så jag kommer säkerligen tillbaka! /Agneta

  SvaraRadera
 7. Vad spännande med tillökning. Nästa hundras kommer troligtvis bli en berger, så kommer följa bloggen med stort intresse.

  Underbart söta hundar

  SvaraRadera