söndag 26 februari 2012

Dagens favoritleksak är...

... en våt strumpa.  Efter att ha lekt med den i över en timme så somnade Odågan tvärt med den fortfarande i munnen.  Han är ju billig i drift i alla fall.  Tur det, eftersom strumpan blev våt när det helt plötsligt började spruta vatten över hela köket från ett rör under diskbänken.  Det blir till att ringa rörmokare i morgon bitti.

5 kommentarer:

  1. Billig i drift? Det kan väl inte bli så billigt om man måste ringa efter rörmokare varje gång han ska tugga sockor... Kramis!

    SvaraRadera
  2. Hehehe, vi skrattar åt tokiga Ludde! Och så skrattar vi åt Odågan sovandes med en våt socka i munnen. Men vi skrattar inte åt rörmokarbesöket, det gör vi verkligen inte!

    SvaraRadera
  3. Sockor måste vara favorit hos många valpar.
    Otur med rörmokarn.

    SvaraRadera
  4. Strumpor är lite favvis här också, men bara de förbjudna. Mina singelstrumpor är det fritt fram att parta loss med, men makens golfstrumpor (jo, det finns tydligen speciella sådana) är verkligen superförbjudna. Så det är såklart makens golfstrumpor som är "högvilt" här hemma, och som Spunkvalpen kommer sprättandes med i i munnen i full galopp, lyckligt tjoandes. Med maken sprättandes efter, tjoandes han också fast inte lyckligt. (Och jag ligger på golvet och vrider mig av skratt, ha ha)

    SvaraRadera
  5. Inte så bra med trasiga rör under diskbänken :( Men kul att Odågan hittade sig en kul leksak i alla fall ;)

    SvaraRadera