onsdag 15 februari 2012

Full fart

Ibland hinner man inte med att blogga om livet för man är alldeles för upptagen med att leva det.  Så har det varit för mig dom senaste två dagarna.  Jag har varit alldeles för upptagen med Odågan för att ha tid att skriva om det.

Här är det full rulle nu.  Odågan far runt som ett yrväder både inomhus och utomhus.  Det är tydligen omöjligt att gå någonstans i normal takt, det måste springas och skuttas, gärna med en liten vändning mitt i luften så man pekar åt ett helt annat håll när man landar igen så man kan skutta åt det hållet också.  Och utomhus, där är det ännu mera fart och fläkt, hur det nu är möjligt. 

Och mitt i allt farandes och flängandes så hör man plötsligt ett dunk.  Då har Odågan somnat.  Tvärt.  På golvet.  Och inte i den nya fina mjuka hundbädden som matte-hundnörd betalade över 600 kr för.

2 kommentarer:

  1. Vad underbart pyrre-valp-aktigt!

    Minns när Spunkvalpen var valp-valp och sprakade runt som en speedad bläckfisk och sen plötsligt somnade med ett donk i golvet, precis där hon råkade befinna sig.

    Nu somnar hon inte med ett donk längre. Det har hon slutat med. Nu bara sprakar hon runt runt, hela tiden, nonstop ;)

    SvaraRadera
  2. Ja kan nog vara så att blir man trött som liten valp så blir man det direkt där man är och hinner leta reda på den fina bädden som matten köpt.

    SvaraRadera