onsdag 29 februari 2012

Odågan får en egen presentation

SmalltownDogDiary undrade när Odågan skulle få sin egen presentation i högerspalten, så där som dom nakna har.  Och hon har ju såklart helt rätt.  Det är klart han också ska ha en egen presentation.  Så nu har han det.

10 kommentarer:

  1. "Planen är att Odågan och matte-hundnörd blir ett Ekipage, med stort E, i lydnad och bruks. "

    *stirrar stort och jätteförvånat*

    ...det ska ju vara "i lydnad och bruks och framför allt i agility.".

    Så tokigt det kan bli, och vilket tur att du har mig som snabbt och lätt kan fiska upp tokeriet så du kan toka det rätt. Bara klipp och klistra texten ovan, byt ut och byt rätt, så är det färdigt sen.

    Phu. Kunde gått riktigt illa det där, om jag inte varit adekvat uppmärksam.

    *skrattar i smyg*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet du, att när jag skrev den meningen så tänkte jag; nej, nu kommer nog humlespunkarnas matte att protestera högt och ljudligt. Och tänk vad rätt jag hade =)

      Radera
    2. Ha ha, jag är inte svårbegriplig så, rätt så plättlätt är jag egentligen :D

      Och jag ska genast kolla upp om det finns valpagility någonstans i dina krokar som ni kan anmäla er till omedelbums. Lydnad och sånt kan ni träna en dag när det regnar istället. (Jag har hört det ska bli en solig sommar.)

      Radera
    3. Jag skulle definitivt gå på valpagility om det fanns i krokarna, för det verkar ju väldigt fnittrigt och flärpigt att hålla på med handling. Och agility, det är ju som en sorts lydnad, fast med fler hopp och tunnlar =) Men vi lär aldrig bli ett Ekipage med stort E i agility. Men man kan ju leka agility, man behöver ju inte tävla.

      Radera
    4. Jag är absolut inget tävlingsfreak, men gillar verkligen att träna och fnittra agility (som du märkt, ha ha). Vissa gillar att träna med tävling som mål, och HumleSpunkarna och jag gillar att träna och ha kul och umgås och fnittra.

      Så det låter väl som en toppenplan, att leka agility och prova om det är något som ni gillar :D

      Radera
  2. ...och i rallylydnad...glömde du också...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rallylydnad tänkte jag utsätta Busfröet för faktiskt. Fast då blir vi nog ekipage med litet e.

      Radera
  3. Oj vilka planer! Kommer att bli mycket spännande att följa er... Kramis!

    SvaraRadera
  4. Klart att han behövde en egen presentation. Och nej...jag tycker inte att det är svårt att ha de i tvillingkoppel. Det är ganska skönt om man vill gå en lång promenad och kunna ha alla med sig utan en massa koppeltjorv.

    SvaraRadera